UGC

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun Kocaeli nde Düzenlediği Muhtarlar,STK lar ve Kanaat Önderleri ile Buluşma Toplantısına Katıldık


Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak  Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun Kocaeli nde  Muhtarlar,STK lar ve Kanaat Önderleri  ile buluşma  toplantısına davet edildik.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Başkanımız Ahmet Öz,  Basın ve Halkla İlişkiler Kurulu Başkanımız Mehmet Uyanık ve Basın ve Halkla İlişkiler Kurulu Üyemiz Reyhan Uyanık ile toplantıya katılım sağladık.

Toplantı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine başarı temennilerinde bulundu.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “ UGC olarak önümüzdeki aylarda tüm siyasi parti genel başkanlarımıza ziyarette bulunacağız.

Tüm siyasi parti genel başkanlarından gelen davetlere de Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak katılım sağlayacağız. Bizler siyasetçi değiliz, halkın sesi olan gazetecileriz “ açıklamasında bulundu.