UGC

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ Gençlik Festivali Düzenledi


UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği “ Recai Güçlü” tarafından Elazığ Fırat Üniversitesi ile lise öğrencilerine son sınav öncesi streslerini atma ve güzel bir gün yaşatmak amacıyla 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü 12.00 ile 19.00 saatleri arası Elazığ Sivrice Hazar Gölü kenarında Gençlik Festivali düzenlendi.

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği “ Recai Güçlü” tarafından düzenlenen Gençlik Festivaline, Elazığ Protokolü, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ve Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Aydın, UGC Hatay Şubesi Başkanı Ferit Oflazoğlu, UGC Mersin İl Temsilcisi Hakan Koçman, Fırat Üniversitesi ile Elazığ ilinde liselerde eğitim gören öğrenciler katıldılar.

Festival öncesi yapılan protokol konuşmalarında Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü ile Genel Başkan Ahmet Öz “ Bir ülkenin geleceği gençlere bağlıdır. Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Gençlerimizin sorunları ve isteklerini her zaman çözmeliyiz” açıklamasında bulundular.

Üniversite ile lise öğrencileri gençlik festivalinde doyasıya oynadılar ve eğlendiler. Yerel sanatçıların söylediği şarkılara eşlik ettiler. Gençlik Festivali sonrasında öğrenciler bu güzel günü yaşatan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü ve ailesine teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Gençlik Festivalinde öğrencilere ve katılan davetlilere çiğ köfte ve ayran ikram edildi.